Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Standup show – Ahmed Mamow X Ahmed G

februar 22 @ 20:00 - 22:00

Endelig er det klart for mer Standup her på Streetfood scenen!
To Ahmeds, to stiler, ett unikt show! Ahmed Mamow, med sin klassiske hvite humor, og Ahmed-G, den ferske stemmen med gatehumor. De forenes for et uforglemmelig duo-show, en spennende blanding som aldri før har truffet norsk stand-up scenen. Gjør deg klar for latter, kontraster og en opplevelse uten sidestykke!
Ahmed Mamow fikk sitt gjennombrudd i 2020 da han var med pa Latter Live sesong 3, og har siden vart å se på «Lindmo» og «Kảss til kvelds» pả NRK,
og «Brille» pà TV Norge, og i 2023 filmet han inn sin forste standup-spesial. Han har ogsả skrevet og medvirket i flere NRK-produksjoner. Bygget opp av
«funny bones» tar han alltid salen med storm, og det er veldig spennende at folk endelig begynner ả fả oynene opp for denne hysteriske mannen.
Ahmed-G er endelig tilbake på hjemtraktene og er en av de nyeste talentene som har kommet seg opp og fram på Norges standupscener på rekordtid. Han er usedvanlig karismatisk og hysterisk morsom. Ahmed G, kjent for sin skarpe tunge og fryktløse stil og vil ta deg med på en tur der ingen temaer er for hellige. Han balanserer på kanten av det politisk korrekte og det ukorrekte, og sørger for at ingen blir skånet når han leverer sitt morsomme og ærlige syn på livet og samfunnet.

Detaljer

Dato:
februar 22
Tid
20:00 - 22:00
Hjemmeside:
https://streetfood-arendal.ticketco.events/no/nb/e/ahmed_x_ahmed

Sted

Streetfood Arendal
Strandgaten 1,
Arendal, 4836 Norge
+ Google-kart
Vis Sted nettside
Skroll til toppen